Представяме Ви един нов и иновативен начин за презентиране на

...
Представяме Ви един нов и иновативен начин за презентиране на
Коментари Харесай

Виртуална реалност на жилищен комплекс К-55 на Комфорт ООД


Представяме Ви един нов и новаторски метод за представяне на жилища.

Строителна компания „ Комфорт “ ООД сътвори за своите клиенти виртуална действителност на в кв. Чайка, гр. Варна.

Виртуалната действителност е цифрова триизмерна среда, в която човек напълно заместват действителния свят с цифров.

Чрезвиртуалнатаразходка, можедасепотопитеватмосфератанаапартаментитеоттазиемблематичнасградаидавидитепрекраснатаморскагледка, коятосеразкриваоттях.

Приобзавежданетонапомещениятаеизползванреалнияразмериобемнастаите.





Комплексътщееуникалензаградани, порадиневижданатасиархитектура. Проектирана като постройка със смесено предопределение - комплексът включва няколко функционални елементи: част магазини и офиси, част ателиета за самостоятелна креативна активност и част жилища, като комерсиалните площи са ситуирани на партерните етажи на двете тела, офис площите са на второто равнище в същата постройка с обособени стълбищни и обслужващи зони отделени от тези за живущите. 

Апартаментите в постройката са с друга площ, разположение и ревю. Всички обекти в постройката са обезпечени от два подземни паркинга със 140 паркоместа.



Конструктивната система, употребена за постройките в комплекса, е стомано-бетонова структура с колони и отвесни стени, съединени във отвесни ядра. Фасадата на постройката ще бъде построена посредством монтирането на окачени фибро-циментови плоскости. Проектът планува озеленяване на приземно равнище, покривни тераси и отвесно озеленяване по фасади.



Районът, в който е позициониран обекта се оформя като комерсиална зона, в която действат търговски център „ Чайка “, Апелативния съд, в непосредствена непосредственост до стадион „ Тича “ и Курортна поликлиника и други Улицата свързва околните региони с Морската градина.

За повече информация, може да заповядате на място в офиса на Комфорт ООД на бул.8-ми Приморски полк №50 или да позвъните на телефон 052/ 600 458

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР