Представяме ти някои от нещата, които е полезно да направиш,

...
Представяме ти някои от нещата, които е полезно да направиш,
Коментари Харесай

50 е новото 30! Защото животът е пред теб

Представяме ти някои от нещата, които е потребно да направиш, с цел да превърнеш живота си в красиво и прелестно преживяване.

Признай качествата си

Имай малко повече самонадеяност. Достатъчно време се подценява. Ти си красива, блага. И имаш доста положителни качества, които ще ти оказват помощ да осъществиш всичките си цели. Единственото, от което се нуждаеш е да повярваш в себе си и да рискуваш. Не се опасявай от неуспех. Той е неминуем. Важното е да продължиш след него и макар него. Отново. Не пропилявай времето си, вкопчвайки се в нещата, които нямаш. Не допускай тази неточност.

Започни от нулата

Идеалното начало – да започнеш от нищото. Моментът, в който ще постигнеш всичко – сама. Дори и да ти наподобява нереално, няма невъзможни неща. Стига единствено да вярваш и в действителност да го искаш. Успехът те чака от другата страна на страховете. Страх те е да започнеш от нулата? Но в случай че в този момент нямаш нищо, тогава няма какво да губиш, не се ли замисли в това? Здрава си – това е най-важното. Когато имаш здраве, ти може да постигнеш всичко. Независимо дали ще го направиш на 30 години или 50 години. Важно е да оценяваш нещата, които имаш и да се бориш за тези, които нямаш. И да не забравяш да се наслаждаваш на живота, даже и в сложните моменти.

Дай късмет на любовта

За любовта няма възраст. А и ти си в съвършената такава, която ще ти помогне в срещите ти с мъжете. Нагледала си се на всевъзможни човеци и номера. 50 е съзнателна възраст, в която различаваш идиотите от свестните мъже. Не се срамувай, когато почувстваш пеперуди в стомаха. Дай късмет на този, който харесваш. Ти си прелестна и заслужаваш да бъдеш щастлива.

Все още имаш време

Имаш всеки един ден, с цел да живееш. Но колкото по-рано осъзнаеш това, толкоз по-дълго ще може да се наслаждаваш на живота и възрастта си. И помни – ти си на 50 години, а не на 90. И един ден, може би след 15 или 20 години, ти ще си мечтаеш да си на 50. И ще си мислиш за всички тези неща, които си можела да направиш, само че не си. Затова, усмихни се. И живей, в същинския смисъл. Защото след това ще е прекомерно късно.

Прости и продължи напред

Не се обвинявай. Не се самосъжалявай. Сега е моментът да елементарни на всички хора, които са те наранили. Но най-много – да простиш на себе си. И да продължиш напред, без да таиш неприятни усеща. Защо не помни за нещата, които обичаш. Нима животът ти е обърнал тил? Или ти обърна на него? Грижи се за себе си, прави това, което те кара същински да сияеш и се бори за фантазиите си. Не, момиче! Не е късно. Все още имаш късмет да бъдеш щастлива. Винаги ще има още едно начало. И още една обич.. Избери да бъдеш щастлива през днешния ден и всеки останал ден от твоя живот. Защото 50 е новото 30. И от теб зависи това.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР