Представяме си как зарязваме всичко, което ни трови дните, събираме

...
Представяме си как зарязваме всичко, което ни трови дните, събираме
Коментари Харесай

Италианска мечта на промоция

Представяме си по какъв начин зарязваме всичко, което ни трови дните, събираме малко облекла в един куфар и идваме в селце, което го няма на множеството карти . Там като че ли времето е спряло, а ние сме дали старт на фантазията си да за спокоен живот надалеч от всичко и всички.

Или по-модерна версия на тази розова приказка. Можем да се похвалим с специалност, която разрешава да я практикуваме и отвън територията на офиса. Независимо дали сме писатели или IT експерти , промяната на ситуацията постоянно е много концепция. Но не постоянно имаме разполагаем проект за нейната реализация.

Публикация, споделена от leslie buddemeyer (@lesliebuddemeyer) на Яну 30, 2018 в 1:05 PST

Е, проектът се споделя " Cause 1 euro project " . Той предлага благоприятни условия да се сдобием с къща на символичната цена от едно евро. Да, повече дадохме за закуската си през днешния ден. Но за следващ път се убеждаваме, че фантазиите нямат цена .

Преди две-три години планът за къщи на безценица започва в Италия. И през днешния ден още веднъж ни примамва към Ботуша. Тогава определените местоположения бяха полуизоставени и полуразрушени селца в Сицилия, Лигурия и Тоскана.

Публикация, споделена от enrico lai (@elai72) на Ное 26, 2017 в 1:31 PST

А единственото изискване към бъдещите купувачи - да ремонтират къщата, която един тип им се подарява . Но когато се обмислен и разноските по споразумяване на документите, сумата в действителност може да набъбне до десетки хиляди евро .

Официална статистика за триумфа на плана няма. Но в градчето Гаджи в област Сицилия се хвалят с дълъг лист на искащи да са им съседи. По техен образец в този момент планинското село Ололай , което е към област Сардиния, Южна Италия, също подема самодейност за възраждането си.

Публикация, споделена от italiastyle_borghi (@italiastyle_borghi) на Дек 1, 2017 в 2:50 PST

Предлагат се няколко къщи на цена едно евро. А в комплект с тях идват успокоение (след като приключим разправиите с майсторите), природа, чист въздух , благоприятни условия за селско стопанство и отглеждане на животни. Сега е времето да аплайваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР