Представяме си бъдещето и това, което си представяме, ни ужасяваС

...
Представяме си бъдещето и това, което си представяме, ни ужасяваС
Коментари Харесай

Първи трейлър на Опенхаймер: Килиан Мърфи и ужасът на създателя на атомната бомба

" Представяме си бъдещето и това, което си представяме, ни ужасява "

С тези думи Килиан Мърфи влиза в облика на теоретичния физик Джулиъс Робърт Опенхаймер - един от най-великите и най-съдбоносни учени за човечеството през 20 век.

Историята на Опенхаймер - един от основателите на атомната бомба - и присъединяване му в така наречен план " Манхатън " е в центъра на най-новия филм на огромния режисьор Кристофър Нолан.

Секретната задача на американското държавно управление в края на Втората международна война има една основна цел - да изпревари нуклеарната стратегия на нацистите, преди Хитлер да е основал своя еквивалент на най-опасното оръжие в света.

Първият филмов откъс на кино лентата демонстрира сериозния вътрешен спор на индивида, който осъзнава каква заплаха за света може да съставляват откритията му.

В основните функции на " Опенхаймер " влизат отлични артисти като Емили Блънт, Робърт Дауни-джуниър, Мат Деймън, Рами Малек, Флорънс Пю, Гари Олдман, Кенет Брана, Кейси Афлек и доста други.

" Хората няма да се опасяват, до момента в който не схванат какво съставлява бомбата. А няма да схванат, до момента в който не я употребяват. Не знам дали може да ни се има доверие с такова оръжие - само че нямаме различен избор ", споделя Опенхаймер.

Трейлърът е изпълнен с картини от подготовката и първия сполучлив тест на бомбата " Trinity " в пустинята на Ню Мексико.

Изпитанията на плана " Манхатън " водят до бомбардировките над Хирошима и Нагазаки през август 1945 година, след които Япония капитулира, a последната фаза на международната война завършва.

Това е шестият филм, в който Килиан Мърфи (Peaky Blinders) играе във филм на Кристофър Нолан - след трилогията за Батман Dark Knight, Inception (2010) и Dunkirk (2017).

Очаква се " Опенхаймер " да излезе по кината на 21 юли 2023 година

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР