Представям ви един отбор от личности - с опит и

...
Представям ви един отбор от личности - с опит и
Коментари Харесай

ГЕРБ - СДС: Ако си дошъл да изчегърташ, значи нямаш сили да управляваш

Представям ви един тим от персони - с опит и реализация, които не сесрамуват да застанат намерено пред вас, тъй като са почтени,,
експерти в работата си и на първо място същински хора. Така кметът на Сапарева баня Калин Гелев показа пред своите съграждани претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили.



Местният претендент Любомир Георгиев, регионалният координатор Даниел Данчев,кандидатите Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Елка Лукарска,Десислава Александрова и Иван Каназирски се срещнаха със стотици сапаревобанци по време на заключително събитие на обединението.

“Ако си пристигнал да изчегърташ някого, значи нямаш сили да управляваш и не знаеш какво да правиш с властта ”, съобщи кметът Калин Гелев.



“Аз изпитах на гърба си какво значи министър-председател, министри в кабинета„ Петков- Василев “ да не те одобряват и да не ги интересува, че единственият на Балканите гейзер е отвън строя, че хотелите остават без вода, единствено аз знам по какъв начин съм издържал и по какъв начин съм се борил! Да не дава Господ такива безхаберни хора, както самичък президентът Румен Радев ги назова „ шарлатани “, да се връщат на власт! ”, сподели Гелев.

Любомир Георгиев, който е претендентът на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили от община Сапарева баня, съобщи:

„ Никога не съм се управлявал от социологията, само че от друго –
да, а точно това, че се събраха 7 партии и 77 организации, с цел да бият един. Това значи, че и те знаят, че са по-слаби. Това е житейски опит.Само преди 2 години тези се имаха за месии, които ще спасят България, а действително я затикаха на дъното! Обикалят с части асфалт из малките екрани - това е спектакъл, с цел да насаждат отрицателна социална настройка! Не се поддавайте! Те не отделиха и една стотинка за поддръжка на пътната мрежа и за инфраструктурни планове. ” “Знаем какво да създадем и го можем! ”, разяснява той и
прикани за поддръжка на 2 април с номер 2.



Михаела Крумова се обърна към сапаревобанци: “Нека изберем пътя на развиването - отговорно и с оптимизъм! Шансът на страната ни да си върне стабилността е управническата стратегия на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Тя залага само на опита, експертизата и директния разговор с хората.



Без непотребни гръмки обещания! ” Крумова означи, че кметът на Сапарева баня Калин Гелев е един от отличниците в региона и страната - работи неуморно, докарва средства в общината и не се стопира пред компликации.

Радослава Чеканска изясни: “Аз съм човек, който е тясно обвързван с
образованието и то постоянно ще бъде моят приоритет. Жалко е да се събираме през 3-4 месеца и вместо за стратегии и цели да си приказваме за антикризисни ограничения. Ако задачата на незаконните парашутисти е да обезверят народа ни и да го докарат до това положение, то са на път да го реализиран. Рекордно ниска изборна интензивност, рекордна инфлация, пробит бюджет и празна потребителска кошница - това реализираха. Да спрем разните момчета с канадски паспорти, на които не им пука за
България! ”

Елка Лукарска поздрави сапаревобанци за това, че курортът се развита скоростно и общината, в която живеят, е красива и извънредно добре уредена. “Адмирации за вашия кмет - за неговата работа и амбициозност. Заслужава да го изберете още веднъж наесен! ” Тя обърна внимание, че вотът в този момент, на 2 април, е съдбоносен и не трябва да го проспиваме. “



Не сме измежду вас да ви поучаваме - имате задоволително информация и знаете кое е вярно ”, сподели Лукарска.

Кандидатът за депутат Десислава Александрова обърна внимание, че с изключение на инфлация, безпорядък, неустойчивост за последните две години нищо друго няма.

“Това ни предложиха тези, които чегъртаха, които щяха да махат корупцията и да въдворяват ред по техни думи. Къде са им
вложителите? Къде са електрическите автомобили? Къде са евтините дърва? Къде са мостовете над Дунав и самолетите до Скопие? Къде са новите пътища и инфраструктурни планове? Няма ги! С тези хора и нищо от това няма да има ”, акцентира Деси Александрова.

Иван Каназирски се обърна с думите: “Това, което виждам като някогашен
чиновник на Министерство на вътрешните работи е, че страната не действа. Няма да се спирам по браншове - вие ги знаете, четете, гледате и слушате какво се случва. Знаете какво беше преди две години - сравнението всеки един от вас си го е направил. ”

Каназирски добави, че е имал достойнството да работя с един извънреден експерт - Христо Терзийски, който е бил министър на Министерство на вътрешните работи, а в този момент лидер на листата на обединението.
“Само преди две години имаше непоклатимост, предвидимост и успокоение.Днес равнището на сигурност в страната е сериозно понижено. В момента тези бомбени закани в учебните заведения не са инцидентни, те са разследване на действияот преди този момент. Сигурността е основата на държавността, а откакто има
пропуски в нея, то няма по какъв начин и другото да върви. Време е да върнем
страната си към естественото функционирате. Време е да върнем доверието на жителите в страната. ”

Купуването и продаванетона гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР