"Представям си с огромно съжаление как евентуалните бъдещи народни представители

...
"Представям си с огромно съжаление как евентуалните бъдещи народни представители
Коментари Харесай

Областният управител на Софийска област: Слави Трифонов разбира от администрация, колкото аз от гинекология



"Представям си с голямо страдание по какъв начин възможните бъдещи народни представители от партия „ Няма такава държава” на господин Слави Трифонов ще се показват пред непознатите посланици в България, пред нашите сътрудници в Европейски Съюз, пред политиците и администрациите в целия свят, пред всички непознати вложители, които желаят да печелят и да основават работни места в страната ни ".

Това разгласи в позиция регионалният шеф на Софийска област Илиан Тодоров във връзка оповестеното желание на Слави Трифонов да влиза в политиката.

Предоставяме останалата част от писмото на Тодоров без редакторска интервенция:

"Ще се показват ли същите като избраници на нещо наречено „ Няма такава държава”, очаквайки в това време задгранични вложения или почитание от останалите страни? Чудя се кой ще влага или почита „ такава държава”. Интересно ми е дали новите 120 мажоритарно определени депутати няма да наподобяват на мажоритарно определените кметове феодали.

Вълнувам се откровено и с подигравка по какъв начин някой вид „ кметът феодал Х “ ще написа законопроекти в полза на народа, или просто ще следи за личните си изгоди, или за облагите на този който е спонсорирал предизборната му акция. Смея се на глас, когато някой ми приказва за наложително гласоподаване. Мога да зачерта две партии или претенденти в листата – и бюлетината ми става невалинда. Главният прокурор щял да се избира от народа, което значи че претендентите ще би трябвало да водят предизборни акции. А кой ще им ги заплати, същите тези акции? Националните медии желаят доста пари! Кой ще даде парите за претендентите? Няма да е вуйна Мария от с. Равно Поле, общ. Елин Пелин. Лицата и компаниите, които спонсорират акцията на избран претендент за Главен Прокурор ще бъдат ли наказателно преследвани в бъдеще, в случай че спонсорираният бъде определен? Според Трифонов, шефовете на регионалните дирекции и районни ръководства на Министерство на вътрешните работи също щели да се избират с избори. А в случай че шефът на полицията арестува нарушителите, те ще гласоподават ли за него? А в случай че не ги тормози да си крадат на воля, дали биха го избрали отново? А някой, който продава дрога на децата, може ли също да се кандидатира? А Министерство на вътрешните работи ще има ли думата, кой ще е началник на ОДМВР, откакто същият се избира след избори? Или може да е всеки подложен човек на оня, който има пари да си купи гласовете?

Слави Трифонов дава обещание административна промяна, без да е работил и ден в администрацията. Същото както, аз мога да приказвам за гинекология, без да съм изродил даже едно бебе! "

/dunavmost.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР