Представял се е за дипломат от малка островна държава и

...
Представял се е за дипломат от малка островна държава и
Коментари Харесай

Вижте международния аферист Полихрон Луков от Поморие, доведоха го с белезници в съда

Представял се е за посланик от дребна островна страна и издавал подправени паспорти

 

53-годишният Полихрон Луков от Поморие преди малко бе конвоиран до правосъдната зала, където след минути ще се гледа мярката му за неотклонение. 

Както Флагман.бг писа той е търсен за закононарушения в Австрия. Прокуратурата в град Вела е издала европейска заповед за арест, тъй като го подозира в голям брой измами, измежду които изработването на подправени документи – испански дипломатически паспорти и персонални карти.

Полихрон бе арестуван на 13-ти септември на яхта в поморийския залив. Антимафиотите са атакували плавателния съд и са го арестували, а интервенцията е подкрепена и от австрийските служби. При претърсването на яхтата, два автомобила и два адреса, са конфискувани голям брой подправени документи, удостоверения и печати.



Полихрон впечатляваше с първокласния си метод на живот – той имаше Майбах, Ролс-ройс, яхта, няколко жилища. Според проверяващите се е представял за Леон Луке, дипломат на Федерация Сейнт Китс и Невис (островна страна в Северна Америка, някогашна английска колония, б.а.). Дори при ареста на яхтата, той е твърдял, че е непознат жител и желал превод от френски или испански. Очаква се да прави сходни циркове и в правосъдна зала.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР