Представленията в Народен театър Иван Вазов“ се отменят за неопределен

...
Представленията в Народен театър Иван Вазов“ се отменят за неопределен
Коментари Харесай

Спряха всички постановки в Народния театър, излъчват онлайн

Представленията в Народен спектакъл „ Иван Вазов “ се анулират за неустановен интервал. Това оповестиха от управлението, което се съобрази с рекомендациите на Националния действен щаб за битка с ковид у нас, написа Novini.bg.

От театъра разгласява малко известие, в което изясняват на феновете какво следва.

" В период до 31 март 2020 година може да презаверите или върнете закупените от Вас билети (в това число и онлайн) на касите на театъра. Следете секцията с вести на уеб страницата ни и facebook страницата ни за спомагателна информация. Молим да ни извините за породеното стеснение ", се споделя в обявлението.

Междувременно от спектакъл " Възраждане " оповестиха, че ще се съобразят с рекомендациите, само че ще излъчват онлайн представлението " Вуйчо Ваньо ".

" Уважаема аудитория, ние актьорите от Общински Културен Институт спектакъл ВЪЗРАЖДАНЕ, на следващия ден, 10 март от 18.30 часа макар създалите се събитията, ще изиграем спектакълът Вуйчо Ваньо от А. П. ЧЕХОВ на празен салон. Слава Богу, през 2020 г нищо не може да ни спре да сме дружно. Ще излъчваме онлайн, в платформите на спектакъл ВЪЗРАЖДАНЕ във Facebook и Инстаграм. Бъдете с нас ", се споделя в известието на артиста Роберт Янакиев.

А решението за онлайн лъчение е приветствано от феновете на театъра.

Отмяната на театрални постановки, опери и други културни събития е част от ограниченията за предварителна защита освен в София, само че и в цялата страна. предложено бе даже университетите да преустановят активност.

У нас няма нови случаи на ковид. До момента са известни единствено 4 позитивни проби. Институциите обаче изследват всички хора, с които инфектираните са контактували. Специално внимание се обръща на тези, които са били в Италия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 3 секунди) Рейтинг: 21630 | Одобрение: 7140 А МОЛ-овете, нощните заведения, кръчмите и огромните вериги магазини работят.  https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ак
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР