Представителят на Републиканската партия поставя „абсурдната“ Марджъри Тейлър Грийн на взрив в тъпо телевизионно интервю

...
Представител Кен Бък (R-Colo.) не се сдържа, когато го попитаха
Коментари Харесай

Представител Кен Бък (R-Colo.) не се сдържа, когато го попитаха за теоретика на конспирацията Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) и нейния безмилостен натиск за импийчмънт на президента Джо Байдън.

Джен Псаки от MSNBC отбеляза промяна в тона от Грийн, който през уикенда публикува в X (бивш Twitter), че не трябва да има „прибързано“ гласуване за импийчмънт.

Но Бък – твърд консерватор и член на твърдата линия Freedom Caucus ― посочи, че Грийн е подала молба за импийчмънт на Байдън един ден след полагането на клетва в длъжност.

„Идеята, че сега тя е експертът по импийчмънт или че тя е човек, който трябва да определи времето за импийчмънтът е абсурден“, каза той.

Импийчмънтът, добави той, трябва да дойде, ако и когато има доказателства за тежки престъпления и нарушения.

„Това не съществува в момента ”, каза той.

Бък каза, че множество комисии разследват Хънтър Байдън, но „на този етап няма силна връзка” с президента и призова законодателите да се съсредоточат върху въпроси, които са важни.

Грийн, близък съюзник на председателя на Камарата на представителите Кевин Маккарти (R-Калифорния), в миналото призова за „национален развод“, разделящ червените щати от сините. Тя също е споделяла диви и необмислени теории на конспирацията и миналата година говори на събитие на бели националисти.

Но тя също е имала изпитателни отношения с поне някои от колегите си републиканци и през лятото получи удара от Групата на свободата.

„Тя последователно атакува други членове на Групата на свободата по безотговорен начин и в резултат на това беше изхвърлена от Групата на свободата“, каза Бък пред NBC News в време, добавяйки, че „тя не трябва да бъде член.“

Миналата седмица Грийн критикува Бък за това, че не е възразил срещу изборите през 2020 г., за това, че защитава отношението към онези, които са в затвора в резултат на 6 януари нападение срещу Капитолия през 2021 г. и за отказа му да подкрепи импийчмънта.

Бък отвърна на изстрела в „Шоуто на Джордж Браучлер“.

„Когато преподавах в юридическия факултет, научих и преподава определени конституционни принципи. Когато Марджъри Тейлър Грийн преподаваше CrossFit, тя очевидно научи съвсем различен набор от ценности“, каза той.

„Конституцията казва, че Конгресът „преброява гласовете“. Не казва, че Конгресът „може да отмени изборен резултат“, добави той. „Това не казва, че Конгресът може да прави каквото си поиска с тези избори. „Трябва да брои гласовете.“ Това казва Конституцията. В нейния клас по кросфит може би не са покрили това.“

Вижте повече от разговора му с Псаки по-долу:

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да видите то. Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР