Представителят на Република Северна Македония на Евровизия Васил Гарванлиев направи

...
Представителят на Република Северна Македония на Евровизия Васил Гарванлиев направи
Коментари Харесай

Българинът, който ще представи РС Македония на Евровизия: Не мога да се извиня за това, което съм

 Представителят на Република Северна Македония на " Евровизия " Васил Гарванлиев направи видеообръщение във Facebook.

В него той изяснява, че има български паспорт от 20 години. Заявява и, че изявлението му, което циркулира в интернет през последните дни, е на повече от година.

Македонският участник " Евровизия " Васил Гарванлиев направи видеообръщение към македонската общност, с цел да изясни за какво има български паспорт и за какво промени клипа към песента си, в който се вижда бяло, зелено, алено, наподобяващо българското знаме. Това разгневи доста хора в районен съд Македония и даже към този момент има петиция за отстраняването му от присъединяване в песенния конкурс.

" В музиката няма политика, няма раса, няма цвят. Има обич, човечност, сила. Ако някой се е обидил от това, което направих - не е преднамерено. Случайно е. Извинявам се от все сърце, не се оправдавам за това, което съм ", споделя Гарванлиев.

Гарванлиев изясни, че майката на му е родена в българското с. Игралище, което той споделя, че е до Петрич, само че попада в рамките на община Струмяни. Допълва, че от към 20 година фамилията му има българско поданство..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР