Представителят на Пентагона Ерик Паон коментира показаните от Генералния щаб

...
Представителят на Пентагона Ерик Паон коментира показаните от Генералния щаб
Коментари Харесай

Пентагонът коментира показаните в Москва останки от свалените в Сирия крилати ракети "Томахоук"

Представителят на Пентагона Ерик Паон разяснява показаните от Генералния щаб на съветската войска остатъци от крилати ракети, изстреляни от обединението по цели в Сирия. В изявление за CNBC Паон назова тази проява " следващ образец на съветската дезинформационна акция ".

" Тези изказвания са неуместни. По ракетите " Томахоук " ние не виждат никакви доказателства, разнообразни от заявените в съветските държавни медии, които настояват, че това е правилно ", сподели Паон, добавяйки, че той смята тези изказвания за агитация, предопределена да отклони вниманието от " убийството на почтени жители " от сирийския режим.

Вчера началникът на Главното оперативно ръководство на съветския Генщаб Сергей Рудской съобщи на брифинг, че от повече от 100 ракети, изстреляни от обединението отпред със Съединени американски щати на 14 април против Сирия, по-малко от 1/3 са достигнали задачите си.

Представители на ръководството демонстрираха публицисти фрагменти от крилати ракети, открити след нападението. Генералният щаб означи, че експертите елементарно могат да разпознават тези фрагменти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР