Представителят на Българската стопанска камара (БСК) проф. Григор Димитров отново

...
Представителят на Българската стопанска камара (БСК) проф. Григор Димитров отново
Коментари Харесай

Проф. Григор Димитров отново в Надзора на НЗОК

Представителят на Българската стопанска камара (БСК) проф. Григор Димитров още веднъж е член на Надзорния съвет на НЗОК, излиза наяве от уеб страницата на Здравната каса. Той влиза на мястото на Боян Бойчев от Асоциацията на индустриалния капитал (АИКБ) след ротация.

Проф. Димитров неведнъж е бил член на Надзора на Касата като представител на БСК. От 2009 година той работи в Камарата по проблемите на пенсионното и здравното обезпечаване, трудовите и индустриалните връзки.

Има висше техническо и висше икономическо обучение. Магистър по ръководство на човешките запаси. Доктор по стопанска система. Преподавател във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси. Професор и учител във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси.

Освен това е работил и в Комитета по труда и обществената политика като зам.-председател, в Министерство на здравеопазването – заместник-министър, зам.-началник на ВМА. Бил е основен изпълнителен шеф на ПОК „ Съгласие “, заместник-главен изпълнителен шеф на ПОК „ Доверие “, общоприет шеф по корпоративно ръководство в „ Дженерали Холдинг “ АД.

В Надзора има и втори нов член от квотата на работодателите. Това е Тодор Воденичаров от Българската търговско-промишлена палата, който влиза на мястото на Свилена Димитрова от КРИБ. Той е член на Съвета по нововъведения, цифровизация и нови технологии към БТПП и изпълнителен шеф на компании в бранш „ Здравеопазване “.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР