Представителният тим на Ирландия постигна труден успех с 1:0 в

...
Представителният тим на Ирландия постигна труден успех с 1:0 в
Коментари Харесай

Ирландия започна с успех евроквалификациите

Представителният отбор на Ирландия реализира сложен триумф с 1:0 в гостуването си на Гибралтар. “Момчетата в зелено” започнаха сполучливо евроквалификациите и завоюваха първи три точки в Група D, където са още тимовете на Швейцария, Грузия и Дания. Единственото попадение в срещата падна в 48-ата минута, а негов изпълнител бе Джеф Хендрик.

Over 30-minutes are gone! 0-0#GIBIRL #COYBIG #EURO2020 pic.twitter.com/kAWCwlLWMM
— FAIreland (@FAIreland) 23 март 2019 година
В 26-ата минута Дохърти не съумя да насочи удара си в очертанията на вратата. Две минути по-късно стражът на Гибралтар направи феноменално избавяне при зле изчистена топка от неговия съотборник Джоузеф Чиполина. В самия завършек на първото полувреме Маклийн не съумя да изведе Ирландия напред в резултата след пропуск от няколко метра.

The happiness of scoring for your country!#GIBIRL #COYBIG #EURO2020 pic.twitter.com/CCIFmV0YIV
— FAIreland (@FAIreland) 23 март 2019 година
Ирландия въпреки всичко поведе в резултата с гол на Джеф Хендрик в 48-ата минута. До обстановката с попадението за гостите се стигна след изритана топка в предни позиции, където Дейвид Макголдрик проби по левия фланг и извади топката към своя съотборник, който не сбърка от няколко метра и изведе отбора си напред в резултата.

Game on!#GIBIRL #COYBIG #EUR02020 pic.twitter.com/oslWAZTZBf
— FAIreland (@FAIreland) 23 март 2019 година
В 62-ата минута Уолът от състава на домакините не съумя да означи от добра позиция за гол, а единствено 120 секунди по-късно минута Гибралтар сътвори много добра опция за израняване на резултата, само че ударът на Кашаро от към 12 метра прелетя над напречната греда.
Full time

0-1 pic.twitter.com/GFVmmbvCl5
— Gibraltar FA (@GibraltarFA) 23 март 2019 година ЕВРО 2020 1 кръг, събота 23 март  Гибралтар 0:1краен резулат  Ирландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР