Представителният тим на България по FIFA21 се класира за 1/8-финалите

...
Представителният тим на България по FIFA21 се класира за 1/8-финалите
Коментари Харесай

България се класира на 1/8-финал във FIFA квалификациите

Представителният отбор на България по FIFA21 се класира за 1/8-финалите в квалификациите на FIFAe Nations Series 2021 на интернационалната футболна централа ФИФА. Националите Иван “DrNightWatch” Чуров (на PlayStation) и Сезер “Sanchez” Себриев (на Xbox) приключиха на трето място в крайното класиране на предварителна група D на шампионата, събирайки актив от 17 точки в изиграните от тях общо 12 мача. Двамата завоюваха общо 7 точки във втория ден на квалификациите, макар че се изправиха против съставите на водачите в групата Румъния (с 28 т.) и Германия (с 23 т.), а също по този начин и против отбора на Чехия. Всички мачове бяха излъчени онлайн в формалния Twitch TV канал на българския отбор Team_Bulgaria.

За етапа на директните елиминации се класират всички тимове приключили до четвърта позиция в крайното класиране на четирите квалификационни групи. На 1/8-финалите българският отбор ще се изправи против състава на Англия, който приключи втори в група С. За международното състезание по електронен футбол на ФИФА, наречено FIFAe Nations Cup, се класират всички ¼-финалисти. Загубилите тимове на 1/8-финалите не престават съревнованието между тях, до момента в който излъчат още три участника във виртуалния Мондиал.

Чуров и Сабриев изгубиха снощните си мачове против представителите на Румъния надлежно с 0:2 и 1:2. Последва победа над Чехия с 4:1 на PlayStation и тъждество 3:3 на Xbox. В последната серия против Германия Чуров загуби от противника си с 0:8, до момента в който Сабриев направи необикновен поврат от 0:2 до 3:2 с гол в последната секунда на своя мач.

Турнирът, в който взе участие българския отбор, е част от една от петте районни онлайн квалификации през този месец, даващи опция за класиране на 23 тима за международния шампионат FIFAe Nations Cup 2021 от 20 до 22 август в Копенхаген, дружно с домакина Дания.

Сформирането на български народен отбор по FIFA21 стана допустимо с помощта на партньорството сред Български футболен съюз, „ Спортс Мениджмънт България “ и „ Кий Ивентс енд Комуникейшън “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР