Представителният отбор на Пирин (Благоевград) се готви усилено за предстоящия

...
Представителният отбор на Пирин (Благоевград) се готви усилено за предстоящия
Коментари Харесай

Антон Карачанаков: Трябва да свършим доста работа, за да сме готови за мачовете от efbet лига

Представителният тим на Пирин (Благоевград) се готви интензивно за идния сезон в efbet лига. В сряда (30 юни) " орлетата " ще се изправят против тима на Созопол във втория си другарски мач от началото на подготовката.

Двубоят ще бъде излъчен онлайн в Официалната страница във Facebook и канала на клуба в YouTube. Мачът е от 19:00 часа.

Между интензивните тренировки от уеб страницата на Пирин се свързаха с Антон Карачанаков, който показа мнението си за лагера, подготовката и упованията си новия сезон. Ето какво сподели Карачанаков пред формалния уебсайт на клуба:

" Подготовката върви обикновено. Тренираме интензивно. Условията са прелестни във всяко едно отношение. Готвим се за старта на шампионата. Преди това има много работа, която би трябвало да свършим, с цел да бъдем подготвени за мачовете от Първа лига.

Нормално е да акцентираме на физическата подготовка сега. Тренираме за устойчивост. Предстоят ни и няколко контролни срещи. В тях ще избистряме детайлите. Сега упражняваме крепко, с цел да може по-късно да ни е по-лесно по време на формалните мачове. Вярвам, че ще успеем да се подготвим добре до старта на шампионата. Има чудесно въодушевление в нашия лагер.

Атмосферата е чудесна. Всички упражняват крепко и чакат с неспокойствие началото на сезона в Първа лига. Постепенно, с напредването на времето ще осъществим поставените ни задания. Новите попълнения са потвърдени футболисти, които сигурно ще вдигнат равнището на нашето показване. Опитни и класни играчи, който ще придадат приключен тип на тима.

Всички се познаваме от дълго време. Ще се сработим бързо. Относно новия сезон - можем да обещаем на нашите почитатели, че ще дадем максимума от своите благоприятни условия и ще се опитаме да приключим колкото се може по-високо в класирането.

Гледам всеки мач от европейското. Мачовете са доста равностойни и забавни. Вижда се, че даже и тимовете, които отстъпват на своите противници по класа съумяват със сърцата игра и себераздаване да се оправят с авансово посочените за любимци противници. Моят главен любимец за спечелването на купата е Италия. Изключително прелестно съм сюрпризиран от Чехия ", сподели Карачанаков.
 Англичанин кара проби в Пирин
Англичанин кара проби в Пирин

Джордж Грийн е младеж на Евертън
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР