Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) загуби втората си контрола от

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) загуби втората си контрола от
Коментари Харесай

Локо Пд загуби втората си контрола

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) загуби втората си контрола от началото на зимната си подготовка.

“Черно-белите ” отсъпиха с 0:2 на Динамо (Тбилиси). Срещата се организира от 14:30ч. българско време на терените на “Топкапъ ” в Белек.

В 4-ата минута състезател на грузинците стреля от отдалеченост, като Динко Хоркаш трябваше да се намесва. В 15-ата минута Евандро центрира от фаул, топката тупна пред стража на гостите, който я мазета в корнер. В 29-та минута играч на Динамо шутира от отдалеченост, а Хоркаш съумя да се намеси.

В 71-ата минута “сините ” откриха резултата. Атака от ляво приключи с изстрел на Имран Омар, Пиргов не съумя да избие добре топката и кълбото влетя за 0:1. В 79-ата минута Гиорги Маисурадзе проби по десния фланг и центрира в наказателното поле на пловдивчани към Станислав Биленки, който засече, само че стражът на “черно-белите ” бе на мястото си. Локомотив отговори с два шанса, които се откриха през Ивайло Димитров. В заключителните секунди Динамо стигна до второ попадение – Саба Квададжани бе прецизен с глава за крайното 0:2.

На 21.01 Локомотив ще мери сили със Зоря (Луганск). Мястото и часът на срещата ще бъдат оповестени на 20.01.

Локомотив игра в състав: Хоркаш, да Силва, Паскалев, Павлов, Томашевич, Зебли, Иванов, Илиев, Евандро, Александров, Сорга (Пиргов, Трупе, Луан, Петрович, Ал. Георгиев, Витанов, Каракашев, Педриньо, Дион, Сулев, Димитров)
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР