Представителният национален отбор на България по футбол започна с равенство

...
Представителният национален отбор на България по футбол започна с равенство
Коментари Харесай

Лъвовете стигнаха до равенство със Северна Македония

Представителният народен тим на България по футбол стартира с тъждество - 1:1, в третото издание от Лигата на нациите.
Съперник на " лъвовете " на " Хювефарма Арена " беше селекцията на Северна Македония.

Кирил Десподов откри резултата за " трикольорите " след страхотна офанзива в 12-ата минута, само че Милан Ристовски изравни резултата в Разград, а при гола на противника останаха съществени подозрения дали няма засада на нападателя на северномакедонците. В самия завършек на срещата пък Мартин Минчев шутира, а топката се отби в ръката на защитник на Северна Македония. Първоначално дузпата бе отсъдена, само че след преразглеждането на ВАР-монтирорите френският рефер Пиняр анулира решението си, въпреки да се виждаше, че техен състезател да играе с ръка.

Иначе, с оглед последните дни и всички трудове в медиите в югозападната ни съседка, то те не впечатлиха кой знае какъв брой с изявите си при визитата у нас и като че ли точката сред двата тима е разумна. Статистиката отиде изрично в интерес на гостите, само че огромните шансове против Николай Михайлов не бяха доста на брой.

В другия мач от Лига С, група 4, в която сме ние, Грузия разруши тима на Гибралтар с 4:0, а точно грузинците са идващият противник, с който ще играем на 5-и юни още веднъж в Разград.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР