Представителните отбори на Левски София ще ползват три столични зали

...
Представителните отбори на Левски София ще ползват три столични зали
Коментари Харесай

Левски София ще ползва 3 зали през новия сезон

Представителните тимове на Левски София ще употребяват три столични зали през новия сезон в държавните шампионати.

Мъжкият тим главно ще тренира и семейства в " Универсиада ", където се организираха и много от срещите през предишния шампионат, в това число и от евротурнирите (на първата снимка). Възпитаниците на Владимир Николов към този момент употребяват едно от най-старите уреди в София и даже изиграха там първата си контрола против " Пирин ". В " Универсиада " към този момент по традиция семейства и баскетболният " Левски ", който е воден от Константин Папазов. През май там близо седмица тренира и мъжкият народен тим (на втората снимка) преди да се реалокира във Варна.

Отборите ни за юноши-младша и юноши-старша възраст пък се готвят в зала " Академик " (снимки 3 и 4). Съоръжението, което е наоколо до " Универсиада ", бе реновирано напълно и към този момент предлага доста положителни условия за спорт (комплексът разполага със стадион, басейн и фитнес). В него започва подготовката на мъжкия тим, който ще продължава да го употребява и за някои от утринните си занимания.
Най-малките състезатели на " Левски София " остават в " Арена Исаев ", която се трансформира в техен бастион през предишния сезон. Частната зала в столичния квартал " Младост 3 " също предлага доста положителни условия, изключително за подрастващи, също така разполага и с естрада за фенове.
На 30 септември момчетата ни ще бъдат домакини на детски шампионат под егидата на Столична община.
Очакваме ви и в трите зали!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР