Представителките на кръшния жанр имат силно влечение към мъже, които

...
Представителките на кръшния жанр имат силно влечение към мъже, които
Коментари Харесай

Чалгарки + лоши момчета - класическата комбинация

Представителките на кръшния род имат мощно увлечение към мъже, които имат проблеми със закона. Или към парите им.

Жоро Бирмата е последният изтъкнат ухажор на фолкпевици, който е преследван от органите на реда и беше разгласен за търсене. Младежът дълго време имаше връзка с Преслава, като любовта им беше много бурна. На няколко пъти двамата се сбиваха на обществени места поради огромната ревнивост на Бирмата. След раздялата им той се насочи към колежката й Алисия, с която се криеха от любопитни погледи, като пътуваха до екзотични дестинации. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха и сега любовният им статус е тайнственост.

Фолкаджийките и неприятните момчета по неписано предписание се забъркват в любовни случки. Преди към 15-ина години най-горещата клевета гласеше, че примата Глория има връзка с подземния необут Георги Илиев. Двамата в никакъв случай не бяха снимани дружно, само че десетки очевидци разказваха за огромната им обич. Песента "Крепост " беше набелязана като посвещение на фолкпевицата към Главния, а във видеото към парчето в ролята на неприятния мъж влезе артистът Асен Блатечки. Към днешна дата Глория крие дали е обвързана, като има щерка Симона от младежката си обич Илия Загоров.

Бурна обич с Илиев изживява и волната пеперуда на родния попфолк Кати. "Да, правилно е, имахме връзка. Тя бе мощно прочувствена и беше изпълнена с доста мощни усеща. За Жоро мога да кажа единствено хубави неща! Беше доста добър и доблестен, същински благородник, човек на жестовете. И извънредно хубав и прелъстителен като мъж. Мир на праха му! Това е всичко, което ще кажа за него. Останалото ще запазя като безценен спомен в сърцето си вечно ", показа преди време Кати, която остана в история повече с визията си, в сравнение с с гласовите си благоприятни условия. След години Кати се омъжи и има дъщеричка.

Успешната кариера на фолкпевицата Магда беше разтърсена от проблемите към гаджето й Красимир Георгиев. Познатият като Красьо Черния плевенчанин беше апетитен като лобист в правосъдната система, в чието тефтерче попадат имената на доста политици, депутати, магистрати, служители на реда, посредством които той се трансформира в брокер в правосъдната власт. Разкритията за това раздрусват страната, само че макар правосъдните каузи против него Красьо Черния се отървава без присъда. В сложните моменти Магда беше до него, само че връзката им не беше същата и двамата претърпяха събирания и раздели. Най-накрая чалгарката реши да го напусне и да продължи напред. В началото на годината тя роди дете от приятеля си и се е отдала на майчинството.

Неизбежно в листата с неприятни момчета попада и Коко Динев, който е най-познатият мъж в родните фолксреди. Дъщеря от него има Анелия, а Емилия му роди две деца. Към днешна дата и двете фолкпевици не са с него. Около Динев постоянно е имало клюки, само че той не е бил задържан или упрекван публично. Заговори се, че е разследван за черно тото и може да бъде задържан, само че белезници не щракнаха към ръцете му. В началото на века се разясняваше, че даже е посягал физически на Нелина, с която също имаше връзка. Но и това остана в областта на догатките.

Най-големият карък в чалгата по връзки на проблематични мъже е Софи Маринова. На нея просто не й върви. Последните й проблеми бяха с обичания Гринго, който лежа в пандиза. Той влезе зад решетките за 10 месеца и получи санкция от 5000 лв..

Тодор Давидов тихомълком се споразумя с прокуратурата. Той се призна за отговорен за рекет на айтоски предприемач и по този начин съумя да получи хем по-лека присъда, хем да избегне мъчителен правосъден развой. Гринго бе задържан предишния септември след сигнал на заможния търговец Асен Атанасов, прочут като Акиф. Той твърди пред ченгетата, че е бил изнудван от непознати. Задържани са Гринго и аверът му Стефан Сливков. Двамата му желаят 50 хиляди лв. кеш, като заплашват да очистят него и фамилията му, в случай че не подготви парите.

Тачо, някогашният другар на Софка и неин доведен наследник, също има проблеми със закона. Той беше упрекнат от управляващите в Италия за трафик на опиати на територията на Ботуша. Появи се информация, че той е бил вкаран в пандиза в Италия, а през последните седмици се заприказва, че е измамил собствен родственик с пари. Напук на всичките проблеми Данаил Игнатов усложни оптимално родствените си връзки, като се ожени за доведената си сестра Галя. Софка още веднъж е с Гринго и двамата постоянно загатват, че мислят за женитба и деца.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР