Представителите на Тръст „Синя България” Момчил Лазаров и Иван Евстатиев

...
Представителите на Тръст „Синя България” Момчил Лазаров и Иван Евстатиев
Коментари Харесай

Феновете от тръст „Синя България”: Не знаем кой е новият собственик на Левски

Представителите на Тръст „ Синя България” Момчил Лазаров и Иван Евстатиев признаха, че не знаят името на новия притежател на Левски. Както е известно, през вчерашния ден Наско Сираков разгласи, че клубът ще бъде финансово гарантиран и уточни грандиозни проекти за бъдещето, в които влиза и построяването на напълно нов стадион.

Сираков отхвърли да разгласи името на новия мощен човек на „ Георги Аспарухов”, като за момента се знае само, че той е англичанин.

Момчил Лазаров и Иван Евстатиев гостуваха в Българска национална телевизия и приказваха по тематиката, заявявайки, че те не са наясно кой е новият мощен човек в Левски и никой от управлението на клуба не е коментирал тематиката с тях.

„ Посрещаме новината с вяра, че вложителят е сериозен и има насрещна инспекция какво съставлява този фонд и дали е задоволително сериозен. С вяра, че нещата към подписването на контракта ще се случат, защото това не е реалност. По проблема със стадиона, в всички чакаме положителна развръзка и се надяваме, че ще я получим”, споделиха те.

Не знаем дали някой с изключение на Наско Сираков знае кой е новият притежател. С управлението на Тръста въпросът не е коментиран. Нямаме визия кой стои зад това определение " нов притежател или нов вложител ". Надяваме се, че всичко, което Наско Сираков сподели, ще се осъществя в параметрите, които той изложи. Радващото е, че той търси гаранции това да се случи ", споделиха още Тръста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР