Представителите на тези три знака по-често от други попадат в

...
Представителите на тези три знака по-често от други попадат в
Коментари Харесай

Ако сте сред тези ЗОДИИ, бъдете много внимателни при шофиране

Представителите на тези три знака по-често от други попадат в злополуки и не постоянно по своя виновност. Какво въздейства върху това: местоположението на звездите, персоналните качества или случайността? Нека се опитаме да го разберем дружно!

Агресивен жанр на шофиране на Овен

Представителите на зодия Овен са родени водачи, което се отразява на държанието им по пътищата. Те не са подготвени да следват всички правила, а остатъкът от 15-20 км/ч се смята за обикновено за тях. Овенът обича скоростта и мощната музика в кола, което постоянно води до произшествия. Друг минус на водачите от зодия Овен е пристрастеността им към конфигурация на външния тип и вътрешните детайли. В гонене на моден и високоскоростен автомобил, представителите на тази зодия постоянно не помнят за допустимите граници, което води до непростим риск и прекалено много произшествия. Овните са нападателни по природа.

Безгрижието и несериозността на Риби

Представителите на тази зодия са огромни оптимисти, инати и постоянно подценяват разпоредбите за придвижване. Те може да не виждат знаците, да приказват по телефона, да паркират на неверни места и да правят други дейности, за които са планувани административни санкции. Рибите имат шанс в хазарта и по пътя: съвсем в никакъв случай не ги стопират за инспекция, а нарушаванията остават безнаказани. Представителите на тези зодиакални знаци стартират да имат вяра в конвенционалността на множеството правила за придвижване, което води до случай. Понякога и те имат шанс: вредите са минимални, а виновността е на трета страна, неравномерно покритие и други фактори. Рибите постоянно попадат в злополуки, за благополучие - не съществени.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР