Представителите на спортен клуб Шуменска крепост“ спечелиха комплексното класиране по

...
Представителите на спортен клуб Шуменска крепост“ спечелиха комплексното класиране по
Коментари Харесай

„Шуменска крепост“ спечелиха комплексното класиране на турнира по кикбокс в Бяла

Представителите на състезателен клуб „ Шуменска цитадела “ завоюваха комплексното класиране по медали на шампионата по кикбокс в жанр лоу кик, който се организира в Бяла, оповестиха от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай /БККМТ/.

Възпитаниците на треньора Галин Методиев победиха с купата откакто взеха 7 златни и 3 бронзови медали . Втори се подредиха кикбоксьорите на клуба хазаин „ Минотавър “ с актив от 3 златни, 2 сребърни и 1 бронз, а трети на почетната стълбичка се качиха състезателите на „ Файт клуб Севлиево “ със извоювани 3 златни оценки и 1 сребро.

За най-перспективен играч на шампионата бе определен Манол Методиев от Семеен кодекс „ Шуменска цитадела “ , а купата за най-техничен играч сграбчи Георги Димов от Семеен кодекс „ Вокил “, Варна. Турнирът в Бяла е ориентиран към начинаещите кикбоксьори в стила лоу кик и за поредна година се организира напълно по разпоредбите на Световната федерация „ ВАКО “.

Домакини са Общини Бяла, област Русе, и локалният състезателен клуб по кикбокс „ Минотавър “. Официалното разкриване в новопостроената спортна зала „ Арена Бяла “ стартира с осъществяване на танцова групировка „ Фламинго “.

„ Радвам се, че за поредна година Община Бяла поддържа развиването на кикбокса в града и района. С всяка година участниците стават от ден на ден и шампионата към този момент е обичаен. Този вид надпревари са доста потребни за вярната селекция по време на Държавните шампионати и дават опция доста по-неопитни състезатели да се обиграят и по-късно да се показват по-добре в по-силните съревнования “ , съобщи ръководителят на БККМТ Галин Димов.

В момента в Атина, Гърция се организира Световна купа по кикбокс, в която вземат участие над 120 български състезатели в леките стилове на татами.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР