Представителите на спортен клуб Шуменска крепост спечелиха комплексното класиране по

...
Представителите на спортен клуб Шуменска крепост спечелиха комплексното класиране по
Коментари Харесай

Състезателите на Шуменска крепост заеха първо място в класирането по медали на турнира по кикбокс в Бяла

Представителите на състезателен клуб Шуменска цитадела завоюваха комплексното класиране по медали на шампионата по кикбокс в жанр " лоу кик ", който се организира в град Бяла.

Възпитаниците на треньора Галин Методиев победиха с купата, откакто взеха 7 златни и 3 бронзови оценки.

Втори се подредиха кикбоксьорите на клуба хазаин Минотавър с 3 златни, 2 сребърни и 1 бронзов орден, а трети на почетната стълбичка се качиха състезателите на Файт клуб Севлиево с 3 златни оценки и 1 сребро.

За най-перспективен играч на шампионата беше определен Манол Методиев от Семеен кодекс Шуменска цитадела, а купата за най- техничен играч сграбчи Георги Димов от Семеен кодекс Вокил (Варна).

Турнирът в град Бяла е ориентиран към начинаещите кикбоксьори в стила " лоу кик " и за поредна година се организира напълно по разпоредбите на Световната федерация ВАКО. Домакини са Общини Бяла (област Русе) и локалния състезателен клуб по кикбокс Минотавър.

" Радвам се, че за поредна година Община Бяла поддържа развиването на кикбокса в града и в района. С всяка година участниците стават от ден на ден и този шампионат към този момент е обичаен. Този вид надпревари са доста потребни за вярната селекция по време на Държавните шампионати и дават опция доста по-неопитни състезатели да се обиграят и по-късно да се показват по-добре в по-силните съревнования ", съобщи ръководителят на БККМТ Галин Димов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР