Представителите на партии и коалиции, които участваха в консултациите, свикани

...
Представителите на партии и коалиции, които участваха в консултациите, свикани
Коментари Харесай

Партиите се споразумяха за състава на СИК-овете във Видин

Представителите на партии и обединения, които участваха в консултациите, свикани от кмета на Видин Цветан Ценков, одобриха предлагането на Районната изборна комисия (РИК) за състава на секционните комисии (СИК) на идните парламентарни избори, оповестиха от локалната администрация.
"Съгласно решението на РИК, в община Видин членовете на секционните изборни комисии са 975, от които 363 са управителен състав (председатели, зам.-председатели и секретари). Разпределени по партии и обединения, те са 339 члена за Политическа партия ГЕРБ, от които 121 са управителни, Коалиция "БСП за България " има право на 254 члена, от които 121 управителни, Движение за права и свободи има 121 члена, от които 52 управителни, Коалиция "Обединени патриоти " има право на 121 члена, от които 44 управителни, партия "Воля " има 121 члена, от които 25 управителни, за Коалиция "Демократична България " РИК Видин е определил 19 члена ", изясни Валери Димитров, секретар на община Видин.
Кметът на Видин Цветан Ценков съобщи, че ще разчита на съдействието с новоизбраните депутати за развиването на района.
"Желая ви попътен вятър, триумфи и тези, които са най-политически стимулирани, тези, които са най-политически изрядни пред погледа на нашите съграждани, да завоюват. Тази борба би трябвало да е една от най-почтените ", сподели той.
До края на седмицата политическите партии и обединения би трябвало да показват лист с членовете на секционните изборни комисии, които са изявили предпочитание да се имунизират против COVID-19 преди изборите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР