Представителите на Отровното трио Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов

...
Представителите на Отровното трио Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов
Коментари Харесай

Настимир Ананиев пита Бюрото за контрол на СРС дали е бил обект на подслушване

Представителите на " Отровното трио " Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов показаха преди дни в предаването " Още от деня " на Българска национална телевизия документи за подслушване на водача на " Волт " Настимир Ананиев и участници в миналогодишните митинги против кабинета " Борисов ".

Настимир Ананиев съобщи, че схванал от гостуването на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов в предаването, че е бил подслушван.

" След това на един от митингите пред Съдебната палата ми потвърдиха, че съм бил подслушван. Между 21 и 29 януари и сред 30 януари и 12 февруари съм бил подслушван. Има две оптични устройства, на които е записан диалогът, а на 17 февруари са унищожени и двете устройства, и хартиените носители”, изясни Ананиев.

Той добави, че е подал заявление към Бюрото за надзор на СРС да разбере дали е бил обект на нелегално подслушване.

" Лятото доста хора стачкуваха – и политици, и жители. Тихомир Василев да вземем за пример е жител, той не е политик, не е членувал в политическа партия. Всички настояват, че 82-ма са били подслушвани, аз мисля, че са доста повече. Това се е случвало в интервала, когато ГЕРБ управляваха, а в тяхното име има " европейско развиване “. Аз не мисля, че това е европейското развиване, към което всички гледаме. Не може среда, която дава опция за тирания, да продължава ", съобщи Ананиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР