Представителите на някои знаци от зодиака лесно се отдават на

...
Представителите на някои знаци от зодиака лесно се отдават на
Коментари Харесай

Какви са зодиите в любовта?

Представителите на някои знаци от зодиака елементарно се отдават на любовни наслади, на други им би трябвало време, с цел да свикнат с колегата и неговите стремежи и едвам тогава се разкриват изцяло.

Пътят към сърцето и леглото може да се разграничава доста. Хороскопът ще ви помогне да определите тактиката и тактиката към индивида, който сте набелязали съгласно неговата зодия.

Любителите на флирта: Овен, Рак, Водолей

Тези знаци просто обожават секса, само че те надалеч не се разкриват на първия пристигнал. Наред със половото увлечение значима е и прочувствената връзка. Но когато се срещнат, на драго сърце ще флиртуват с вас. И в случай че е по този начин, тогава имате всички шансове да ги завладеете и да стигнете до заветното легло. Но това сигурно ще бъде след няколко срещи, а може би… въобще. Ще бъдете дразнени и изкушени от техния сексапил, само че можете да срещнете непревземаема стена.

Овенът е разгорещен и експресивен, подготвен да господства и да вземе нещата в свои ръце.

Ракът е по-чувствен, постоянно търси както физическа, по този начин и прочувствена връзка в колегата.

Водолеите мислят на първо място за колегата си. Правят всичко, с цел да се усеща добре и незабравимо!

Романтици: Дева, Везни, Риби

Преди връзката да се трансформира в интимна, ще има интервал на букети и цветя и време за срещи. Ако в този миг представителите на всеки от знаците схванат, че в действителност сте им безценен, тогава в леглото ще бъдат отдадени напълно. Въпросът няма да стане с няколко срещи, само че колкото повече има, толкоз по-голяма изненада ще ви чака, когато въпреки всичко съумеете да стигнете до тях. Също по този начин си коства да се обмислят още няколко нюанса:

Везните и Девата са много ненаситни в секса и до момента в който не получат цялостно задоволство, няма да се успокоят.

Рибите са нежни и уязвими същества, само че огромни идеалисти, с високи условия към колегата си. Важно е да отговорите на техните упования.

Експериментатори: Козирог, Близнаци, Телец

Представителите на тези знаци освен обожават секса, само че и обичат да се усъвършенстват в него. Те драговолно отиват на интимни срещи, тъй като всякога желаят да опитат нещо ново – от сцената на деяние до разнообразни пози. Монотонен секс в спалнята несъмнено не е за тях. Основната характерност на тези знаци е по-малко нарцисизъм, повече внимание към колегата.

Козирогът знае доста за любовта и доста ще оцени някой, който споделя неговите възгледи и полови желания.

Близнаците са невъзможни за завземане единствено със съблазняване, сътрудникът му би трябвало да бъде отличен събеседник.

Телците са ревностни притежатели и в случай че към този момент сте съумели да ги завладеете, ще има доста секс, а вашият отвод може да има негативен резултат. Уморен си и не искаш секс? Това не е инцидентно, Телецът незабавно ще реши, че имаш някого.

Съблазнители: Лъв, Скорпион, Стрелец

Представителите на тези знаци просто излъчват секс, което притегля вниманието на близките. Всеки от тях има разгорещен характер и експресивен темперамент. Можете обаче да си легнете с един от тях, единствено в случай че те самите го пожелаят. Те са завоеватели по природа и е малко евентуално да последват образеца на колегата си. Процесът на завладяване би трябвало да бъде в техните ръце. Тук би трябвало да деянията въображение и несъмнено, също да бъдете привлекателни и секси.

Лъвът ще чака от вас да отговорите на най-високите упования, когато става въпрос за секс. И несъмнено, бурно самопризнание за личния им триумф.

Скорпионът ще бъде неутолим и находчив, само че в случай че в действителност откри своя сътрудник. Този знак търси наслаждение на всички места, само че ще извършите ненадейно изобретение даже за самия него – той е моногамен.

Стрелецът може да наподобява леден, само че в действителност представителите на този знак са сръчни и съобразителни любовници, за които сексът е от огромно значение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР