Представителите на ГЕРБ-СДС напуснаха Съвета по сигурността при премиера преди

...
Представителите на ГЕРБ-СДС напуснаха Съвета по сигурността при премиера преди
Коментари Харесай

Представителите на ГЕРБ-СДС напуснаха Съвета по сигурността при премиера

Представителите на ГЕРБ-СДС напуснаха Съвета по сигурността при премиера преди неговия край. Причината разясниха Десислава Атанасова и Делян Добрев пред постройката на Министерски съвет.

„ Стана ясно, че има опция за доставки и отвън Руската федерация. Няма изненада и за нас е загуба на време да стоим на този съвет. Печели се на гърба на българските жители. За нас единственото рационално е Народното събрание да вземе решение за законопроекта ”, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС. Според Атанасова Агенция „ Митници ” незадоволително е направлявала доставките на модифицирана продукция.

„ Въпреки че санкционният режим и дерогацията разрешават горива от съветски генезис да се продават единствено в страната и в Украйна, над 50% от създадените горива на „ Лукойл ” са изнасяни в целия свят. Има десетки танкери, които са претоварвани в намерено море и не се знае крайната им дестинация. Това е скандално ”, разкри Делян Добрев. Той напомни, че от партията на Бойко Борисов са сезирали прокуратурата за сходни дейности.

Припомняме, че Съветът беше призован от Николай Денков поради дерогацията за съветския нефт.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР