Представителите на ГЕРБ-СДС и на Възраждане“ разговарят в парламента преди

...
Представителите на ГЕРБ-СДС и на Възраждане“ разговарят в парламента преди
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС на среща с „Възраждане“. Цончо Ганев: Няма да подкрепим ваше правителство

Представителите на ГЕРБ-СДС и на „ Възраждане “ беседват в Народното събрание преди връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление. 

В началото на срещата ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова разяснява, че в този момент отговорността пред всички е доста сериозна, тъй като, в случай че не реализиран базов консенсус по някои цели за България, единственият метод да продължи да работи 49-ият парламент е вероятно реализация на третия мандат, а най-вероятно наподобява провеждането на шести предварителни парламентарни избори.

Тя означи, че водят диалози с всички в търсене на единодушие за шерване на обща отговорност, която ще се осъществя посредством управническа стратегия за държавно управление с избран период или за четири години. " Предлагаме и друго, предлагаме дружно да споделим тази отговорност, като всяка от парламентарните групи излъчи свои представители в кабинет, който взаимно да направляваме ", уточни тя. По думите й този кабинет може да бъде с политически лица, може да бъде експертен. 

Заместник-председателят на Народното събрание от „ Възраждане “ Цончо Ганев означи, че в Народното събрание би трябвало да има диалози, най-малкото тъй като би трябвало да почитат гласоподавателите на всички политически сили. " Ние няма да подкрепим за следващ път държавно управление, излъчено от ГЕРБ или от другите политически сили ", съобщи представителят на " Възраждане ". По думите му това не е самоцелно и на инат на всичко и на всички. " През цялото време ние приказваме за политики " съобщи той.  

Вчера от първата политическа мощ в 49-ото Народно заседание имаха срещи поредно с Движение за права и свободи, " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН ", откакто в продължение на седмици разговаряха главно с " Продължаваме промяната-Демократична България ".
https://www.facebook.com/novanewstv/videos/159624130398329
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР