Представителите на БСП получиха днес малко след 10:00 часа третия

...
Представителите на БСП получиха днес малко след 10:00 часа третия
Коментари Харесай

Радев даде мандата на Нинова, не забрави й рождения й ден

Представителите на Българска социалистическа партия получиха през днешния ден малко след 10:00 часа третия мандат за сформиране на кабинет от президента Румен Радев. Държавният глава избра точно Столетницата да е последната групировка, която да се опитва да стори чудото и да събере поддръжка за постоянно държавно управление.

Радев обаче добре знае, че задачата на за Българска социалистическа партия е невъзможна и посредством връчването на мандата закопава Корнелия Нинова, тъй като авансово е ясно, че " алените " няма да съумеят да получат 120+ от депутатите. Обществените упования бяха за това той да даде трятия мандат на друга партия, само че в последния миг решението бе друго. Чрез него Радев си подсигурява и още живот на своя длъжностен кабинет.

Преди да даде мандата на Българска социалистическа партия Румен Радев сервира голям букет с червени рози и бонбони на Нинова, която е рожденичка.

" Спрях се на Българска социалистическа партия в търсене на максимален късмет за сформиране на кабинет. Във времена на най-силно политическо опълчване Българска социалистическа партия сподели, че е най-диалогична партия, да взаимодейства както с новите - по този начин и със старите играчи в политиката. Желая ви триумф ", съобщи президентът в секундите преди публично да връчи досието на Нинова.

От своя страна лидерката съобщи, че Българска социалистическа партия е потвърдила, че работи в полза на България и ще потърси единодушие за постоянен кабинет, който е мощно необходим на страната.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР