Представителите на БСП обсъждат как да се промени партията и

...
Представителите на БСП обсъждат как да се промени партията и
Коментари Харесай

Социалисти от цялата страна с критики към Корнелия Нинова

Представителите на Българска социалистическа партия разискват по какъв начин да се промени партията и по какъв начин да бъдат възобновени партийните структури след ръководството на Нинова. Участниците считат, че съгласно устава тя не би трябвало да има трети председателски мандат.

От градската организация на Българска социалистическа партия в столицата пък не одобряват оттегленото доверие от техните общински съветници при избора на ръководител на СОС. 

Иван Таков - ръководител на БСП-София: " Корнелия Нинова това ѝ е втори мандат, тъй че за нас тя трети мандат няма да има и сигурно би трябвало да има смяна в управлението на партията. "  

Георги Първанов - президент на България (2002-2012 г.): " Аз виждам нужда от бездънен развой на промени - и идейни, и организационни. Разбира се, несъмнено ще би трябвало да се промени и управлението, тъй като не можеш да имаш толкоз доста загуби и обяснението да е някъде другаде, само че не го считам за самоцел и не е моя работа. "  

Сергей Станишев: " Всички идваме с едно общо чувство на огромна паника за това какво е доверието в Българска социалистическа партия. Последните години се води една перманентна революция и тя е инициирана от управлението. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР