Представители на западни държави всеки ден се опитват да убедят

...
Представители на западни държави всеки ден се опитват да убедят
Коментари Харесай

Милорад Додик: Всеки ден се опитват да убедят Република Сръбска да въведе санкции срещу Русия

Представители на западни страни всеки ден се пробват да убедят Република Сръбска да наложи наказания против Русия. Това съобщи президентът на Република Сръбска (област Босна и Херцеговина) Милорад Додик на двустранна среща с президента на Русия Владимир Путин в Казан, оповестяват съветски медии.

" Опитваме се да обезсърчим всяка опция да се присъединим към глобите против Русия. Западът се пробват задоволително интензивно безусловно да ни убедят да вършим това всеки ден ", сподели още Додик.

Руският президент Владимир Путин благодари на президента на Република Сръбска  Милорад Додик за поддържането на връзките сред двете страни.

„ Благодарни сме ви за поддържането на постоянни връзки с Русия. Представители на управлението на Република Сръбска ни посещават постоянно. Сътрудничим си в разнообразни области. Сигурен съм, че и това ваше посещаване ще бъде ползотворно; ще можем да използваме времето, с цел да обсъдим двустранните връзки в редица области “, добави Путин.

Руският водач благодари на Додик и за обстоятелството, че Република Сръбска поддържа доста от самодейностите на Русия: " Включително такова благородно, съгласно мен, събитие, обвързвано с паметта на жертвите на нацизма. Дори персонално участвате в шествието на Безсмъртния полк. ”

Путин означи, че връзките на Русия с Република Сръбска са се развили от дълго време и са безусловно градивни.

" Ние сме доста удовлетворени от това, което беше направено. И в действителност се надявам, че ще бъде направено още повече в нашите връзки ", добави Путин.

" Знаем, че обстановката в републиката не е елементарна. Готови сме да приказваме и за това ", сподели президентът на Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР