Представители на Военния комитет на ЕС, които са на посещение

...
Представители на Военния комитет на ЕС, които са на посещение
Коментари Харесай

Изтребители и военни командоси със зрелищна демонстрация в Граф Игнатиево

 Снимка: Илия Стоянов  Снимка: Илия Стоянов  Началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев. Снимка: Илия Стоянов  Снимка: Илия Стоянов  Снимка: Илия Стоянов  Снимка: Илия Стоянов
Представители на Военния комитет на Европейски Съюз, които са на посещаване у нас, следиха проява на военни качества Трета авиобаза „ Граф Игнатиево “.

В демонстрацията участваха военните формирования 28000-Граф Игнатиево, 26030-Безмер, 52090-Долна Митрополия, 24900-Враждебна, 32990-Пловдив, 22800-София, 44510-София, 54320-София, както и екипи от Военномедицинска академия, които извършиха извънредно значими задания по „ Търсене и избавяне на катапултирал се водач във вражеска територия “ и по защита на въздушното пространство Air Policing.

„ За нас груповият метод на развиване и потребление на Въоръжените сили е без конкуренция. Съвместно можем да реализираме повече и с по-голям резултат. Към това следва да се стремим в идващите години “, означи началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев.

Той благодари на участниците в демонстрацията за старанието, както и на всички български военнослужещи за техния блян да се потвърдят и да показват почтено страната си, макар съществуващите финансови и механически ограничавания.


Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР