Представители на ВМРО се събраха на мирен протест пред Президентството,

...
Представители на ВМРО се събраха на мирен протест пред Президентството,
Коментари Харесай

ВМРО на протест пред президентството

Представители на Вътрешна македонска революционна организация се събраха на кротичък митинг пред Президентството, до момента в който вътре се организира Консултативният съвет за национална сигурност.

Мирното събиране е провокирино от " спорните изявления на министър-председателя Кирил Петков, както и някои негови дейности. Едно от тях е изпращането на съветника му Весела Чернева в първите дни на януари в Скопие, без никаква изясненост с каква цел е направена визитата и какво е говорено на нея. По информация на Вътрешна македонска революционна организация на тези диалози не е бил извикан българският консул, което прави обстановката още по-притеснителна. И припомняме също по този начин, че госпожа Чернева беше един от най-големите критици на наложеното от България несъгласие за участието районен съд Македония в Европейски Съюз ", оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Друга причина за апела за гражданско наличие пред Президентството по време на КСНС са " поредност изказвания на представители на държавното управление, в които намерено се приказва за покупко-продажби, транспортни коридори и стопански взаимоотношения като опция за смяна на позицията на страната ни ", показват още от Вътрешна македонска революционна организация.

От Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, че няма да позволен правата на българите в Северна Македония и историята ни да станат разменна монета на нечии нечисти политически ползи.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР