Представители на ВМРО от София и Костинброд почистиха и боядисаха

...
Представители на ВМРО от София и Костинброд почистиха и боядисаха
Коментари Харесай

Доброволци от ВМРО облагородиха детска площадка в близост до църква

Представители на Вътрешна македонска революционна организация от София и Костинброд почистиха и боядисаха оборудванията за игра на детската площадка, която се намира наоколо да църквата „ Свети Дух “ в столичния квартал „ Надежда “.

От много време насам се борим за изрядния тип на детските площадки в София. От преди месеци бях заречен на група надежденски майки, че ще вземем отношение за грозните графити, изпочупените уреди на площадката пред църквата „ Св. Дух “ в региона, споделя Стефан Грънчаров от Вътрешна македонска революционна организация – един от участниците в акцията.

Освен да боядисат и да почистят представителите на Вътрешна македонска революционна организация са взели ограничения, с цел да подменят счупените дъски по пейките и катерушките в градинката.

В рамките на три часа ни поздравиха много хора. Доволен съм доста от сина си, който почва с готовност да взе участие в сходни акции. Чака ни още работа, само че ще се подготвим и ще довършим започнатото. Дано хората да пазят чисто и крепко. Нашата битка за естествена социална среда продължава, споделя още Грънчаров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР