Представители на вътрешнопартийната опозиция се опитват да създадат интрига и

...
Представители на вътрешнопартийната опозиция се опитват да създадат интрига и
Коментари Харесай

Социалисти изригнаха: Наши се опитват да вбият клин в отношенията между Радев и Корнелия Нинова!

Представители на вътрешнопартийната съпротива се пробват да основат конспирация и да вбият чеп в връзките сред президента Румен Радев и Корнелия Нинова. Това настояват представители на Българска социалистическа партия пред БЛИЦ. Според представители на " Позитано " 20 опитите за втълпяване на изкуствено напрежение сред президента и шефката на Соцпартията се засилили към общата им позиция по антикорупционния орган.

" Явно на мнозина от вътрешнопартийната съпротива не им харесва, че Радев и Нинова работят в синхрон по значими за страната тематики и са сложили като приоритет битката против корупцията по високите етажи на властта. По този метод те косвено застават на страната на ГЕРБ, които не стопират да ни нападат. Това е неприемливо държание, само че Корнелия Нинова ще продължи борбата си с корупцията ", безапелационни са от " Позитано " 20.

Според тях поддръжката, която президентът Радев е засвидетелствал към Корнелия Нинова е подразнил съперниците на Българска социалистическа партия и най-много старите " влъхви ", на които тя отряза пътя към пожизнено престояване в Народното събрание.

Нинова даде явен знак, че няма да разреши на шепа узурпатори да завладеят партията и да я трансфорат в инструмент за персонална полза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР