Представители на външните министерства на САЩ и ЕС проведоха първата

...
Представители на външните министерства на САЩ и ЕС проведоха първата
Коментари Харесай

EС и САЩ обсъдиха още ходове за изолация на Русия и санкции

Представители на външните министерства на Съединени американски щати и Европейски Съюз организираха първата среща от разговора на високо равнище за Русия във Вашингтон в сряда, по време на която разискаха по-нататъшни стъпки, ориентирани към „ уединяване на Руската федерация от стопанските системи на Съединени американски щати и Европейски Съюз и интернационалната финансова система. "

Това се показва в текста на взаимното изказване, публикувано от пресслужбата на Държавния департамент на Съединени американски щати.

Отбелязва се, че американската страна е била показана от заместител държавния секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси Виктория Нюланд, а европейската страна беше показана от заместник-генералния секретар на Европейски Съюз по външните работи Енрике Мора.

Те, по-специално, разискаха „ спомагателни стъпки за по-нататъшна изолираност на Руската федерация от стопанските системи на Съединени американски щати и Европейски Съюз и интернационалната финансова система, с цел да основат тежки разноски за Русия за нейните дейности “ във връзка с Украйна.

Освен това представители на Съединени американски щати и Европейски Съюз оповестиха желанието си да търсят увеличение на броя на страните, които постановат наказания против Руската федерация.

Те също по този начин обявиха, че ще продължат да приканват Китай „ да не заобикаля или подкопава “ глобите против Руската федерация, както и да не оказва никаква помощ на Москва при провеждането на специфична военна интервенция в Украйна.

Освен това се отбелязва, че е наранена тематиката за понижаване на зависимостта на Европейски Съюз от съветските енергоносители. Страните се договориха да проведат нова среща на високо равнище като част от разговора за Русия в края на 2022 година

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР