Представители на управляващата коалиция са се свързвали с трима от

...
Представители на управляващата коалиция са се свързвали с трима от
Коментари Харесай

Костадинов обяви, че трима депутати на Възраждане са били вербувани от ПП

Представители на ръководещата коалиция са се свързвали с трима от депутатите на " Възраждане ", като са им предложили най-различни форми на тласъци, с цел да поддържат кабинет " Василев ". Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов на конференция през днешния ден.

" Очевидно актуалният парламент не просто е достигнал дъното, а се е трансформирал в една доста сериозна проведена незаконна група, в която министър председателят не се свени да приказва обществено за това, че ще търсят 121 депутати. Все едно депутатите са стока, която се продава в магазините. Тези хора са национални предатели и нарушители ", съобщи Костадинов.

Той се обърна към депутатите от Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България и ги прикани да станат самостоятелни и да не поддържат новия кабинет.

" Неоспорим факт е, че ръководещите се пробват да купуват депутати. Петков ми се обади, с цел да изиска поддръжка за издигане на Рашков за началник на КПКОНПИ. Ние няма да го подкрепим, заради същата причина, заради която не поддържаме и основният прокурор да дефинира прокурорите, които ще го проверяват ", съобщи Костадинов, представен от БГНЕС.

В подмяна на поддръжката за Бойко Рашков, Политическа партия щели да поддържат " човек на " Възраждане " за зам.-председател на КПКОНПИ, заяви още той.

По-рано през днешния ден напусналата ПГ на " Възраждане " Елена Гунчева заяви, че и с нея са водени диалози за еветуална поддръжка на програмата за ръководство и кабинета " Василев ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР