Представители на уфоложкия канал в YouTube Men in Black разпространиха

...
Представители на уфоложкия канал в YouTube Men in Black разпространиха
Коментари Харесай

Загадъчно! Заснеха на ВИДЕО как сиво извънземно се качва в летящата си чиния

Представители на уфоложкия канал в YouTube Men in Black разпространиха на 5 януари изумително видео. На загадъчния клип хуманоидно създание с невисок растеж се качва по трапа на летящата си паница. Когато „ зеленото дребосъче “ се оказва вътре, чинията излетява във въздуха и отлита далеко, скривайки се зад дървета, написа Езорейтер. Клипът не е с доста положително качество и наподобява като нещо, снимано през 90-те години на предишния век.

За злощастие, уфолозите не могат да дават каквато и да е информация за това, по кое време и къде е сниман видеоматериалът. Авторите на канала оповестяват, че записът им е бил изпратен по пощата от незнаен човек, който не е добавил към него никакви мнения.

Естествено, експертите са на мнение, че става дума за подправено видео. Въпреки това, откривателите на НЛО и извънземните цивилизации са решили да разгласяват клипа, с цел да може потребителите да поразсъждават върху него.

Специалистите означават и различен миг. По принцип феновете на фейковете работят по напълно различен метод, те изпращат своите творения в огромните уфоложки организации.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР