Представители на трите партии, които формират коалиция „Български патриоти“ –

...
Представители на трите партии, които формират коалиция „Български патриоти“ –
Коментари Харесай

От Български патриоти искат 100% машинно гласуване в секциите в Турция

Представители на трите партии, които образуват коалиция „ Български патриоти “ – Пламен Христов от „ Воля “, Борис Ячев от НФСБ и Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация, се сплотиха към концепцията, че би трябвало да се отстоява българския народен интерес в диалозите със Северна Македония. Тримата гостуваха дружно в предаването "Лице в лице " по bTV.

Според съдружните сътрудници при гостуването на Зоран Заев у нас не е имало безапелационна позиция нито от страна на служебното държавно управление, нито от страна на партиите по отношение на отстояването на националния интерес.

"Аз няма по какъв начин да бъда убеден в честността на изборите, тъй като виждаме проблемите с доставката на машини за вота и по какъв начин една и съща компания снабдител ги обслужва и софтуерно и механически “, показа Пламен Христов от „ Воля “.

Искрен Веселинов разяснява също, че при разкриването на 121 секции в Турция, това ще разреши на Реджеп Ердоган да вкара свои хора в ръководството на страната. „ Това прави сред 10 и 12 депутати, една цяла парламентарна група “, сподели Веселинов.

"Патриотите " оповестиха, че ще изискат от ЦИК 100% машинно гласоподаване на изборите в Турция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР