Представители на топ банките у нас ще вземат участие на

...
Представители на топ банките у нас ще вземат участие на
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Александър Димитров

Представители на топ банките у нас ще вземат присъединяване на Шумът на парите 2022.

Именно с банковия панел - един от най-посещаваните в 13-годишната история на събитието, ще започва тазгодишното издание на форума, проведен от Profit.bg.

Сред лекторите е Александър Димитров - член на Управителния съвет на TBI Bank и изпълнителен шеф с сектор „ Риск “. Той ще засегне тематиките:
Внедрени финанси и екосистема Дигитализация на банките Как банките дават отговор на бързо изменящите се упования и потребности на клиентите Как моделът „ Купи в този момент, заплати по-късно “ усъвършенства потребителското преживяване
Банкерите ще дискутират още и тематиките:
Ще продължи ли консолидацията в банковия бранш? Лихвите по заеми и депозити – накъде? Банката към този момент е в телефона ни – какво следва? Готови ли са българските банки за влизане в еврозоната? Зелено банкиране
 

Кой е Александър Димитров?

Александър Димитров е член на Управителния съвет на TBI Bank от 2017 година и заема позицията изпълнителен шеф с сектор „ Риск “.

Александър е в банковата сфера повече от 20 години, където е приет с високото си равнище на професионализъм. Той започва банковата си кариера в ръководство " Банков контрол " на Българската национална банка (БНБ).

Там заема поредно разнообразни длъжности, достигайки позицията началник на екип, отговарящ за инспекциите на място и отдалечения контрол на комерсиалните банки в България.

През годините заема управителни позиции в банки, като дъщерното сдружение на Credit Agricole в България (главен шеф по ръководство на риска) и CIBANK (ръководител на отдел за утвърждение и заместник-директор на дирекция " Управление на заемите " ).

Александър има магистърска степен от Университета за национално и международно стопанство и следдипломна подготовка от Georgetown University, Вашингтон, Съединени американски щати. Успешно минава профилираните обучителни банкови стратегии на Bank of France, Bank of England, Bank for International Settlement и Federal Reserve Bank of New York.

Владее британски, френски, испански и съветски, интересува се от тематики, свързани с история, политика, стопанска система и други

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, Philip Morris Bulgaria,TBIBuy, УНИКА и Кеш Кредит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР