Представители на световни гиганти като Google, Facebook, Amazon, SalsesForce, Alibaba,

...
Представители на световни гиганти като Google, Facebook, Amazon, SalsesForce, Alibaba,
Коментари Харесай

Amazon, Facebook и Google - световният технологичен елит се събира във Варна

Представители на международни колоси като Гугъл, Фейсбук, Amazon, SalsesForce, Alibaba, Yandex и доста други ще дойдат във Варна за първия по рода си конгрес за бизнес и стартъп иновации  Innowave 2017 Business & Startup Conference. Събитието ще се организира на 20 и 21 октомври 2017 година във Варна и ще бъде една от най-мащабните конференции от този вид, правени у нас. 

С Innowave 2017 Business & Startup Conference в Двореца на културата и спорта организаторите слагат Варна на международната карта за високотехнологични събития и дават поръчка за позиционирането й като център на младежко предприемачество и цифров хъб на Европа. 

На форума се чака да участват над 750 притежатели, шефове и мениджъри на компании, представители на бизнеса и startup-и от 23 страни. Ще има обособени четири експо зони, на които ще бъдат ситуирани над 25 щанда на български и международни софтуерни компании.

Гост-лекторите на Innowave 2017 Businеss & Startup Conference са над 35 международно приети маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и интернационалните компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на капиталови фондове от три континента, като Дрейтън Бърд (една от най-значимите фигури в областта на Директния маркетинг и Рекламата за последнит 25 години), Дейл Хауърт (Експерт цифров маркетинг и Facebook маркетинг), Мигел Рейнолдс (Основател и президент на Global Business Brokers), Бас Лансдорп (Основател на Фондация Марс 1 и първата задача до Марс), Лари Бийл (Основател на Фондацията за междукултурно и капиталово ръководство и на Българския предприемачески център), Марк Уеслинк (управляващ сътрудник в Startupbootcamp), Майкъл Бигам (Венчър капиталист, Сан Франциско), Мат Брук-Смит (маркетинг на мобилни приложения и дититален маркетинг), Веселин Попов (Директор „ Бизнес развиване “ в Кеймбридж - потребителско поведение), Божидар Крапчев (Amazon Lead CEE at Amazon Web services) и още доста. 

Innowave 2017 Business and Startup Conference ще селектира 30 StartUp плана, които ще бъдат промотирани пред мрежа от над 40 интернационалните фондове за рисков капитал и организации от бизнес ангели. 10 от тях ще бъдат определени за присъединяване във форума. Те ще имат опция да показват своите startup хрумвания, да се срещнат и да получат наставник в лицето на бизнес-ангели, маркетинг специалисти с дълготраен опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.

За повече информация може да следите уеб страницата конференцията на този линк.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР