Представители на служебния кабинет и на Лукойл“ са набелязали мерки,

...
Представители на служебния кабинет и на Лукойл“ са набелязали мерки,
Коментари Харесай

Радев се срещна с ръководството на „Лукойл“

Представители на служебния кабинет и на „ Лукойл “ са набелязали ограничения, касаещи това по какъв начин ще продължи работата и обезпечаването на горивата след влизането в действие на ембаргото върху съветския нефт от декември тази година, наложено от Европейския съюз. Това заяви президентът на съветската компания Вадим Воробьов на среща с президента Румен Радев.

В началото на срещата президентът посочи, че точно високите цени на горивата са измежду водещите аргументи за повишаване на всички артикули и услуги и водят до стесняване на потреблението, което е загуба освен са потребителите, само че и за производителя. Според Радев българското държавно управление и управлението на „ Лукойл “ ще реализиран ефикасни решения в интерес на българския консуматор.

Служебният министър председател Гълъб Донев също се срещна с представители на управлението на енергийната компания „ Лукойл “. В рамките на диалога в Министерския съвет министър председателят Донев е сложил акцент върху цените на горивата като основен фактор за развиването на стопанския живот и за потреблението. Съвместно с представителите на „ Лукойл “ е изразена позицията, че е от значително значение да бъдат прегледани всички пазарни благоприятни условия за понижаване на цените на горивата за крайните консуматори. Това ще е значима стъпка за постигането на по-благоприятна за всички икономическа среда в България, показват от държавната осведомителна работа.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР