Представители на Сити Футбол Груп са присъствали на двубоя между

...
Представители на Сити Футбол Груп са присъствали на двубоя между
Коментари Харесай

Сити Футбол Груп дойде за Филип Кръстев

Представители на " Сити Футбол Груп " са участвали на дуела сред Левски и Локомотив (София) в събота. " Сините " победиха с 1:0 на " Герена " с гол на Филип Кръстев, а точно халфът на домакините е бил обектът на наблюдаване от хората на Манчестър Сити, написа " Тема спорт ". Както знаем, той е благосъстоятелност на компанията, която има 12 футболни клуба по света, като лицето на корпорацията са " жителите ".

Филип Кръстев играе чартърен в Левски от белгийския Ломел. Контрактът сред двете страни завършва след края на сезона и към момента не е ясно какво ще е бъдещето на българския национал. Наскоро Станимир Стоилов съобщи, че от халфа зависи дали ще остане на " Герена ", само че след напускането на треньора може внезапно да се промени настройката на Кръстев да продължи да носи синята фланелка.

Представители на " Сити Футбол Груп " бяха и на стадион " Александър Шаламанов " в " Овча купел " в неделя. Те изгледаха мача сред Славия и ЦСКА от 25-ия кръг на Първа лига. Вчера бяха и в Бистрица и следиха дуела ФК ЦСКА 1948 Сф - Ботев (Пловдив).
 Футболисти на Левски се сбогуваха прочувствено със Станимир Стоилов
Футболисти на Левски се сбогуваха прочувствено със Станимир Стоилов

Вижте какво написаха в обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР