Представители на синдикатите посрещнаха със своеобразен протест заместник-председателя на Европейската

...
Представители на синдикатите посрещнаха със своеобразен протест заместник-председателя на Европейската
Коментари Харесай

Протестиращи попитаха Тимерманс: Кой не иска да сме енергийно независими?

 Представители на синдикатите посрещнаха със самобитен митинг заместник-председателя на Европейската комисия Франс Тимерманс, който е на аудиенция у нас.

Тимерманс, който дава отговор за Зеления пакт, е на среща с премиера Стефан Янев, а двамата евентуално ще обсъдят и Плана за възобновяване, признат на вчерашното съвещание на българското държавното управление. 

  " Те настояват, че ние отхвърляме да водим диалози за това по какъв начин да проведем обективен зелен преход. Сега използваме опцията да го срещнем лице в лице, с цел да каже тъкмо по какъв начин да стане това, с цел да не останат десетки хиляди хора без работа, да не останем без ток. Между другото сега огромна част от София няма ток.

Интересно е дали това се случва и в други огромни градове на страната, тъй като това, което знаем е, че някои огромни компании са помолени да вършат планови поправки, тъй че да може да се облекчи напрежението в страната “, съобщи Ваня Григорова от КТ " Подкрепа “. 

 Протестиращите носят със себе си запалени свещи, с които загатват на изпълнителния заместник-председател на Европейската комисия за провокациите, които зеленият преход слага пред нашата стопанска система и енергетика. 

" Основаната теза на Европейска комисия е: " Никой няма да остане зад борда “. Когато казваш това, то не допуска десетки хиляди хора да останат без работа, а цяла една страна да остане без ток “, уточни още Ваня Григорова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР