Представители на СДС от шестте района на Пловдив и от

...
Представители на СДС от шестте района на Пловдив и от
Коментари Харесай

300 седесари от Пловдивско ще последват Цветан Цветанов |

Представители на Съюз на демократичните сили от шестте региона на Пловдив и от 15 общини от региона, към 300 души, ще не престават политическото си бъдеще в политическия план на Цветан Цветанов " Републиканци за България ", оповестиха на конференция Георги Пилев, Николай Хаджийски и други, представени от Българска телеграфна агенция.

Обезпокоени сме от протичащото се в партията, от неналичието на разговор, както и от абдикацията на управлението от опцията за правене на политика. Сред членовете на партията в Пловдив и региона има обезверяване и считаме, че има отричане от идеалите на Съюз на демократичните сили, съобщи Георги Пилев. Той добави, че към 300 членове на партията от Пловдив и региона са взели решение да продължат политическото си бъдеще в различен политически индивид. Като непосредствен до техните идеали приемали плана на Цветан Цветанов " Републиканци за България ".

Пред БТА Тони Симидчиева, една от учредителите на Съюз на демократичните сили в Пловдив, коментира: " Няма да оставим Съюз на демократичните сили да почине и няма да скърбим за тях. Заради тези хора трупахме години наред негативи и в този момент ще би трябвало да възстановим всичко разрушено от тях. "

Миналата седмица Цветанов бе на среща с поддръжници в Благоевград. Сред тях бяха някогашния кмет Атанас Камбитов, някогашни кметове от региона и общинари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР