Представители на сдружение Зелен Младост и граждани ще внесат в

...
Представители на сдружение Зелен Младост и граждани ще внесат в
Коментари Харесай

Внасят подписка за помилване на Иванчева  

Представители на съдружие " Зелен Младост " и жители ще внесат в президентската администрация събраните досега подписи за опрощение на Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

„ Продължаваме да събираме подписи в цялата страна и отвън нея, които ще довнесем на идващ стадий. Г-жа Иванчева би трябвало да се грижи за своя дребен наследник, който на 19 ноември навършва една година. Г-жа Петрова би трябвало да се грижи за болната си майка и тежко болната си свекърва “, съобщи Петър Кърджилов, който бе пиар на Иванчева.

„ Най-категоричният мотив за тяхното опрощение обаче е фактът, че те бяха набедени в рушвет от проведена незаконна група, отпред със Специализираната прокуратура и КПКОНПИ, а присъдите им бяха избрани от не инцидентно, а от преднамерено определени правосъдни сформира, които не позволиха нито едно от оневиняващите Иванчева и Петрова доказателства ", добави още той.
Припомняме, че някогашната кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева беше дефинитивно наказана на 6 години затвор за корупция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР