Представители на съобщиха, че компанията очаква недостиг в доставките на

...
Представители на съобщиха, че компанията очаква недостиг в доставките на
Коментари Харесай

Apple официално предупреди, че доставките на iPhone 13 ще се забавят

Представители на оповестиха, че компанията чака дефицит в доставките на новите айфони при започване на есента . Информацията бе обявена от уеб-портала MacRumors.

Финансовият шеф на Apple Лука Маестри добави, че международната рецесия в региона на полупроводниковата индустрия ще повлияе на доставките на iPhone и iPad. Той не посочи кои тъкмо модели ще бъдат дефицитни, само че сподели, че дефицитът ще се прояви през месец септември тази година. Да напомним, че точно през месец септември Apple обичайно показва своите нови iPhone и може да се каже, че понижените доставки ще обиден новата фамилия смарт телефони iPhone 13.

Медиите запитаха генералния шеф на Apple Тим Кук какви ще бъдат доставките на продукцията на компанията през тази есен, както и през празничните дни а в края на годината. Съд на Европейските общности на Apple бе извънредно деликатен в своите изявления и сподели, че не желае авансово да прави каквито и да било предсказвания. Тим Кук добави, че неговата компания ще направи всичко по своите сили, с цел да може нейните мобилни устройства да бъдат доставени в точния момент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР