Представители на протестиращите срещу поскъпването на водата в Добрич се

...
Представители на протестиращите срещу поскъпването на водата в Добрич се
Коментари Харесай

Обсъдиха оздравителния план на ВиК-дружеството в Добрич

Представители на протестиращите против повишаването на водата в Добрич се срещнаха с управлението на ВиК Добрич. След двучасови диалози от сдружението се ангажираха да показват на нова среща съответни ограничения за излекуване на компанията.

Добрич

Задълженията на водоснабдителното сдружение в Добрич са към 32 милиона лв.. Фирмата е подхванала ограничения за понижаване на кражбите и повишение на събираемостта за употребената вода.
Саркис Караджиян, член на борда на шефовете на „ ВиК Добрич ” АД: Ние се опитваме да задържим влакът, който е тръгнал надолу. Не мислете, че става толкоз елементарно. Съгласен съм на последваща самодейност с кметове, с хора от цивилен сдружения.
Представителите на протестиращите сложиха редица въпроси за цената и качеството на водата, за разкопаните след повреди улици и главният: какви стъпки ще предприеме управлението за излекуване на сдружението, само че не получиха отговор.
Майя Сапожникова: Объркани сме! Най-важното, което разбрахме е, че ще има среща сред борда на шефовете, кметовете на общините и жителите. Атанас Атанасов: И в последна сметка ще желаеме в действителност да чуем до 2021 година какво ще се случи. Йордан Йорданов: Най-вече – документите! Какво написа в тях, какви са им проектите, какъв брой ще бъдат загубите на вода 2021 година – доста значим въпрос.
Гражданите упорстват решенията за ВиК – Добрич да стават след обществено разискване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР