Представители на Продължаваме промяната леят сълзи по социалните мрежи за

...
Представители на Продължаваме промяната леят сълзи по социалните мрежи за
Коментари Харесай

Делян Добрев: Промяната реве за Навални, а даде $5,8 млрд на Путин за петрол

Представители на " Продължаваме промяната " леят сълзи по обществените мрежи за Алексей Навални, а до неотдавна купуваха съветски нефт. Това бе главното обръщение на брифинга на Политическа партия ГЕРБ през днешния ден, състоял се от един представител - Делян Добрев. Брифингът бе разгласен изключително.

Добрев раздаде на публицисти информация какъв брой съветски нефт е купувала България и какъв брой е платила " на килъра Путин " от началото да войната до 31 декември предходната година. Като призна, че през това време е имало и служебни държавни управления на президента Радев, само че най-големите месечни суми са плащани по времето на Политическа партия на власт.

" Четирите най-големи месечни суми са по времето на " Промяната ". Месец юли 2022-ра година, единствено за един месец, България е платила на режима на Путин 426 168 816 $ и 18 цента. Само за месец - съвсем половин милиард $. Втората най-голяма сума е отново от май 2022-ра - 385 млн. и стотинки. И третата - още веднъж при смяната, 384 млн. $. "

За целия интервал България е платила 5 796 749 887 $, акцентира той:

" Тези, които дадоха 10 милиарда на режима на килъра Путин, в този момент ронят сълзи за Навални и се вършат на най-големите бранители на демокрацията. "

Добрев не пропусна да разяснява и апелите на " Да, България " за промяна в службите за сигурност след гибелта на Навални, само че още веднъж като мотив за офанзива против сътрудниците им:

" Чух рецензии последните няколко дни за службите, че те работили за съветската страна - не пазели държавния интерес и работели за непознати служби. Аз да попитам, в случай че това е правилно, какво са правили службите? Разследвалили са кой в Министерски съвет е работил за това България да заплати повече от 10 милиарда лв. единствено за нефт? "

И даде обещание в идващите дни ГЕРБ да представи информацията и за газа, и за нуклеарното гориво. Попита и дали службите са работили за това, че Асен Василев " заплаши Европейска комисия, че ще блокира глобите за Русия, в случай че за България няма дерогация ".

" От 1 януари тази година, багодарение на нашите систематични старания, Народно събрание взе решение и ние не внасяме капка съветски петрол. И това е с помощта на съвсем едногодишна борба на ГЕРБ с " Промяната " за анулация на дерогацията. Няма съветски петрол. Някой да е забелязал цените на горивата да се покачиха? Не. Да няма бензин и дизел? Не. Внасяме 100% неруски газ и това не даде никакво отражение на пазара на горива в България ", приключи Добрев. - " Какво значи това? Че тези 10 милиарда нямаше потребност да ги даваме на Путин и неговия режим. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР