Представители на правителството, сформирано от движението са се договорили

...
Представители на правителството, сформирано от движението  са се договорили
Коментари Харесай

Талибаните и САЩ договориха доставки на хуманитарна помощ за Афганистан

Представители на държавното управление, образувано от придвижването " " са се договорили с американската делегация по време на договарянията в Катар по отношение на доставката на филантропична помощ за афганистанците и помощ на благотворителни организации. Това се споделя в изказване, публикувано до международните медии след двудневните диалози, предава БГНЕС.

" Двудневният разговор сред делегациите на Съединени американски щати и Ислямския емирство Афганистан беше сполучлив. По време на срещата бяха разисквани в детайли политически въпроси, а Ислямскиото емирство смята, че цялостното използване на съглашението от Доха е най-хубавият метод за разрешаване на казуса ”.
 Атентат в Кабул, талибаните отвърнаха с удари против Ислямска страна Атентат в Кабул, талибаните отвърнаха с удари против " Ислямска страна "
Двадесет души бяха ранени при гърмеж край джамията Ид Гах, където се организираше молитвена гала за починалата майка на представител на т...

Американски дипломати обявиха, че ще дават филантропична помощ на афганистанците и ще дават пространства за доставка на помощ на други филантропични организации “, се споделя в изказването. 

В същото време афганистанската делегация означи, че „ филантропичната помощ не би трябвало да бъде обвързвана с политически въпроси “. Тя приветства даването на филантропична помощ и означи, че ще работи с благотворителни организации, с цел да достави транспарантно филантропичната помощ на тези, които я заслужават, и ще улесни напредването на задгранични жители.

Освен това делегациите на Съединени американски щати и новото държавно управление на Афганистан се съгласиха да положат старания за възстановяване на дипломатическите връзки и взеха решение, че сходни срещи, в случай че е належащо, ще се организират и в бъдеще.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР